Dakkapellen Nijmegen

Timmerbedrijf de Valk zet ook dakkapellen in de omgeving van Nijmegen. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de timmerindustrie en hebben de nodige kennis en expertise in huis die nodig is om u onze kwalitatief hoogwaardige producten aan te kunnen bieden. Ons bedrijf draait om hout en ons motto is dan ook “als het van een houtachtig product of hout gemaakt kan worden, dan kunnen wij het”. Het plaatsen en producten van dakkapellen in de omgeving van Nijmegen valt hier zeker ook onder.

Wij zetten dakkapellen in Nijmegen en omstreken

Bij ons staat de klant centraal en dat betekent dat alles bij ons mogelijk is. Als het maar gemaakt kan worden van hout, dan maken wij het precies zoals u het wilt. Ook bij zoiets groots en complex als een dakkapel kan alles precies voor u op maat gemaakt worden. Voor elk budget, want we leveren op verschillende afwerkingniveaus. Onze dakkapellen kunnen ook overal geplaatst worden, van een plat dak tot een schuin pannendak, overal in de omgeving van Nijmegen.

Gegarandeerde kwaliteit

Al onze producten worden geproduceerd en geplaatst volgens de laatste productienormen en richtlijnen. Op onze website kunt u alle kwaliteitsnormen zien waar wij aan voldoen. Heeft u interesse in onze producten en dakkapellen in de omgeving van Nijmegen? Bel dan eens voor meer informatie naar 06 40194520.