Garagedeur Nijmegen

Woont u in de omgeving van Nijmegen en wilt u een garagedeur laten zetten, dan bent u bij Timmerbedrijf de Valk aan het juiste adres. Alles wat van hout gemaakt kan worden, kunnen wij voor u maken. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het timmervak en streven ernaar om altijd een compleet eindproduct te leveren, inclusief aflakken, plaatsing en eventuele beglazing. Het is daarnaast ook mogelijk om werkvoorbereiding, calculatie of tekenwerk door ons te laten uitvoeren voor bijvoorbeeld een garagedeur in de omgeving van Nijmegen.

Is uw garagedeur in de omgeving van Nijmegen aan vervanging toe?

Of wilt u gewoon een nieuwe? Dat kunnen wij voor u regelen. Voor een mooie houten garagedeur in de buurt van Nijmegen bent u bij Timmerbedrijf de Valk aan het juiste adres. In alle soorten, maten en kleuren kunt u een nieuwe garagedeur bestellen, zodat deze helemaal past bij uw huis en garage. Deze garagedeuren kunnen wij voor u ook inbraakwerend maken, waardoor het lastiger wordt om in te breken in uw garage en uw spullen nog veiliger staan.

Alles van hout of een houtachtig product

Wij zijn experts op het gebied van hout en kunnen dan ook alles produceren wat van hout gemaakt kan worden. Naast garagedeuren kunt u bijvoorbeeld denken aan kozijnen, dakkapellen en nog veel meer. Staat er iets niet tussen onze productenlijst maar kan het wel van hout gemaakt worden? Ook dan schakelt u onze hulp in. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 40194520.