Garagedeuren Den Bosch

Timmerbedrijf de Valk produceert en levert garagedeuren onder andere in de omgeving van Den Bosch. Ons bedrijf is gevestigd in Mill en kan daarom snel uw nieuwe garagedeuren leveren in bijvoorbeeld Den Bosch en Nijmegen. Naast het plaatsen van garagedeuren kunnen wij ook het voorwerk, de calculatie van het timmerwerk en het tekenwerk voor u uit handen nemen.

Mooi afgewerkte houten garagedeuren in de omgeving van Den Bosch

Onze garagedeuren worden gemaakt volgens de laatste productie- en kwaliteitsnormen. Daarnaast zitten wij al meer dan 25 jaar in het vak en hebben wij de nodige kennis en expertise om garagedeuren te produceren en te plaatsen. Heeft u een afwijkende maat garage, dan is dat geen probleem. Wij maken graag een afspraak om te komen kijken en te meten, en kunnen vervolgens de garagedeur in elke gewenste maat en kleur voor u maken. Wij komen deze dan ook graag compleet en afgelakt bij u leveren en plaatsen de garagedeur.

Alles wat van hout gemaakt kan worden kunnen wij maken

Dat is ons motto. We hebben naast garagedeuren ook veel andere producten die we voor u kunnen maken en leveren in Den Bosch en omstreken, maar heeft u iets anders nodig dat niet in de lijst van onze producten staat? Dat is geen probleem! Wij kunnen namelijk alles maken wat van hout gemaakt kan worden! Bent u benieuwd of wij ook u kunnen maken wat u nodig heeft? Bel dan even naar 06 40194520, dan maken we graag een afspraak met u.