Houten kozijnen Helmond

Timmerbedrijf de Valk ontwerpt, maakt houten kozijnen die u kunt laten plaatsen in uw woning in Helmond. U kiest voor kwaliteit, aangezien wij een passie voor hout hebben en door de nodige specialisaties en kennis vakwerk bieden. Producten die volledig op maat zijn gemaakt. Producten, gemaakt van de beste houtsoorten. Realiseren wij binnenkort uw woonwensen?

Houten kozijnen in verschillende vormen en maten laten plaatsen in uw woning in Helmond

Van grote tot aan kleine kozijnen en van strakke tot aan ronde vormen. Kozijnen komen vandaag de dag in tal van varianten voor. Doordat wij gespecialiseerd zijn in hout maken wij een uniek ontwerp voor u, om deze vervolgens zelf te produceren. Heeft u specifieke wensen voor de houten kozijnen die u wilt laten plaatsen in uw woning in Helmond? Laat het ons weten en wij werken de wensen voor u uit.

Houten kozijnen laten plaatsen in een schuifvouwwand bij u in Helmond

Houdt u van lichtinval in uw woning? Kies in dat geval voor een schuifwand. Dit kozijn is voorzien van aan elkaar hangende deuren die nagenoeg geheel geopend kunnen worden. Van karakteristieke woningen tot aan arbeiderswoningen en van tuinhuizen tot aan een royale villa. Door het maatwerk is een schuifwand of een schuifpui voor iedere woning geschikt.

Wij gaan aan de slag met uw project

Wilt u houten kozijnen, een schuifvouwwand of wellicht één van onze andere specialisaties, zoals een garagedeur, laten plaatsen in uw woning in Helmond? Kom met ons in contact en bel naar 06 40194520. Wij luisteren naar uw wensen en voeren een project uit die naadloos aansluit op wat u wilt.