Houten kozijnen Vught

Houten kozijnen voor uw woning in Vught vereisen maatwerk. Daarom is het slim om te kiezen voor een gespecialiseerd bedrijf als Timmerbedrijf de Valk. Met meer dan drie decennia aan kennis en ervaring maken wij voor u alles van hout of houtachtige materialen. Wij gaan dan ook graag met uw woonwensen aan de slag.

Door houten kozijnen op maat verhoogt u de waarde van uw woning in Vught

Geef uw woning in Vught karakter door het gebruik van houten kozijnen. Kies voor veel lichtinval door het gebruik van glas. Ga voor typerende eigenschappen van een sfeervolle jaren ’30 woning door het gebruik van glas in lood. Of kies voor een volledige wand van glas voor uw rietbedekte vrijstaande woning. Wat voor woonwensen heeft u? Laat het ons weten en wij bieden u uniek maatwerk.

Bepaal het aanzicht van uw woning met houten voordeuren

Naast houten kozijnen voor uw woning in Vught kiest u bij Timmerbedrijf de Valk uit tal van andere specialisaties. Specialisaties waardoor uw woning sfeer uitstraalt zoals u het wenst. Een goed voorbeeld hiervan zijn voordeuren. Kies voor een eyecatcher die perfect aansluit op de voorgevel. Van deuren met veel glas tot weinig glas en van modern tot karakteristiek. Naar welke stijl voordeur gaat uw voorkeur uit?

Wij realiseren uw woonwensen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op! U spreekt ons telefonisch via 06 40194520 of wij bieden u advies op maat na het aanvragen van een offerte.