Kozijnen Gemert

Het is begrijpelijk dat u kwalitatief goede kozijnen wilt voor uw woning in Gemert. Kozijnen bepalen immers voor een groot deel het aanzicht van uw woning. Wilt u kozijnen die perfect bij uw woonstijl aansluiten? Dan kiest u voor Timmerbedrijf de Valk. Doordat wij passie voor en kennis van hout hebben, leveren wij u houten kozijnen die naadloos aansluiten bij uw woonwensen in Gemert.

Wat voor stijl kozijnen ziet u het liefste terug bij uw woning in Gemert?

Wij bieden u uniek maatwerk en voorzien de kozijnen van uw gewenste kleur. Gaat u voor modern in het wit, industrieel in het zwart of karakteristiek in een donkergroene kleur? Of heeft u een ander idee in gedachten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

Geef karakter aan uw woning en kies voor ambachtelijk timmerwerk

Van fraaie herenwoningen tot aan vrijstaande jaren ’30 woningen en van een prachtige woonboerderij tot aan een oude arbeiderswoning. In alle gevallen kunt u kiezen voor ons ambachtelijk timmerwerk. Tot op heden hebben wij verschillende monumenten voorzien van prachtig houtwerk in de vorm van kozijnen, ramen en deuren. Kiest u voor ambachtelijk timmerwerk voor de kozijnen van uw woning in Gemert?

Wij ontwerpen, maken en plaatsen uw houten kozijnen

Van idee tot aan realisatie: wij maken het mogelijk. En naar uw idee luisteren we graag. Kom met ons in contact door te bellen naar 06 40194520 of vraag een offerte aan.