Kozijnen Malden

Kozijnen onderhouden, plaatsen of vervangen laat u in Malden en omgeving over aan Timmerbedrijf de Valk. Met een jarenlange ervaring, een breed dienstenpakket, uitgebreide service en advies op maat zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Of het nu gaat om het realiseren van kozijnen, erkers, ramen, voordeuren, trappen of het verzorgen van interieurwerk; het is bij ons in vertrouwde handen. Benieuwd naar onze tarieven voor uw kozijnen in de regio van Malden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Kozijnen Malden: vrijwel alles is mogelijk

Niet alleen is Timmerbedrijf de Valk uw specialist op het gebied van timmerwerk: wij hebben ook een flexibele instelling. Wat uw wens met betrekking tot houtwerk ook zijn, ons team denkt graag met u mee om uw wensen te realiseren. Vrijwel alles wat van hout of houtachtige producten gemaakt kan worden kunnen wij produceren. Wat betreft kozijnen heeft keuze uit diverse houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden.

Maak uw wensen kenbaar en ontvang advies op maat voor uw kozijnen in Malden en omgeving

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij kunnen u goed adviseren in zowel praktisch als esthetisch opzicht. Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar via nummer 06 40194520. Bekijk ook eens onze reeds gerealiseerde projecten voor een overzicht van ons kunnen.