Schuifpui Den Bosch

Voor een mooie schuifpui voor uw woning in de omgeving van Den Bosch bent u bij Timmerbedrijf de Valk aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij u de beste kwaliteit voor een mooie en functionele schuifpui. Deze kunnen wij ook zo maken dat deze extra inbraakwerend is met de juiste sloten. Zo voelt u zich altijd veilig in uw eigen huis.

Een duurzame schuifpui voor uw woning in Den Bosch

Is uw woning wat donker, of wilt u meer kunnen genieten van uw tuin? Dan is een schuifpui bij u in Den Bosch de perfecte oplossing. Dit zorgt namelijk voor een lichtere woning, wat vooral prettig is in de winter. Het is een grote opening waardoor u de tuin lekker naar binnen kunt laten komen in de zomer. Is uw gevel hoog genoeg, dan kunnen we er ook bovenlichten in plaatsen. Dit kan zelfs met glas in lood voor een chique uitstraling. U kunt ook een schuifpui plaatsen naar uw balkon toe.

Houtproducten op maat

Naast een schuifpui leveren we bijvoorbeeld ook kozijnen en voordeuren in de omgeving van Den Bosch. Alles wat u gemaakt wil hebben, wat van hout gemaakt kan worden, kunnen wij voor u maken. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om te komen kijken wat we voor u kunnen doen. Heeft u daar interesse in of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen naar 06 40194520.