Serre Den Bosch

Timmerbedrijf de Valk helpt u bij het plaatsen van een prachtige serre in de omgeving van Den Bosch. Wij werken altijd in onderling overleg met de klant om aan alle wensen te kunnen voldoen. U kunt onze expertise inschakelen op het gebied van allerlei houtproducten, zoals deuren, keukens, kasten, schuifpuien, serres en nog veel meer. Wij leveren altijd een compleet eindproduct af en zijn van begin tot eind betrokken bij onze producten en diensten. Dat is de service van Timmerbedrijf de Valk!

Serre in Den Bosch: toename van lichtinval in de woonkamer

Een serre is te vergelijken met een normale aanbouw, maar bij het plaatsen van een serre in Den Bosch wordt er hoofdzakelijk gebruik gemaakt van glas. Dit heeft als gevolg dat er veel meer licht de woonkamer binnenkomt wat uw huis of woning een frisse uitstraling geeft. Wij kunnen een serre volledig naar wens opleveren in zowel een klassieke als een moderne stijl. Omdat wij altijd maatwerk bieden, passen wij het ontwerp volledig aan op uw woning! Ook voor het plaatsen van deuren, keukens en schuifpuien kunt u bij Timmerbedrijf de Valk terecht.

Maatwerk

Onze timmerspecialisten in Den Bosch bieden maatwerk omdat het plaatsen van een serre bij iedereen anders is. Vraag daarom een vrijblijvende offerte bij ons aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar op het nummer 06 40194520. Om inspiratie op te doen voor kunt u op onze website foto’s bekijken van een door ons uitgevoerde aanbouw/serre bij een woning in Lent.