Serre Nijmegen

Laat de plaatsing van een serre in de buurt van Nijmegen over aan het specialistische Timmerbedrijf de Valk. Wij hebben jarenlange ervaring in de timmerbranche en leveren altijd maatwerk. Hiervoor gaan wij altijd samen met de klant in gesprek om tot een compleet eindproduct te komen dat volledig naar wens is. Onze specialisten in de omgeving van Nijmegen zijn van begin tot eind betrokken bij de plaatsing van een serre. Zo kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit serre garanderen!

Serre plaatsen in Nijmegen: geheel naar eigen wens

Veel mensen kiezen ervoor om hun huis of woning uit te verfraaien met een serre of aanbouw. Wanneer u besluit om een serre te laten plaatsen, kunt u rekenen op een toename van daglicht in uw woonkamer. Een serre bestaat namelijk bijna geheel uit glas en is heerlijk om in de zomer open te zetten. Ons bedrijf houdt bij al onze producten de bestaande kwaliteitsnormen goed in de gaten om u altijd een contante en hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Wij werken daarom ook alleen met gecertificeerde materialen bij het plaatsen van uw serre in Nijmegen.

Breed inzetbaar

Wij beschikken over een groot assortiment producten die wij kunnen maken. Dit varieert van poorten en garagedeur, tot trappen en schuifpuien. Daarom produceren wij alles wat van hout of houtachtige producten gemaakt kan worden. Wilt u een specialistisch timmerbedrijf inschakelen voor de plaatsen van een serre in de omgeving van Nijmegen? Neem dan contact met ons op via 06 40194520 om alle mogelijkheden te bespreken.