Kozijnen Helmond en omgeving

Kozijnen Helmond en omgeving

Woon je in de regio Helmond en ben je op zoek naar houten kozijnen voor deuren, ramen of dakkapellen? Dan ben je op de juiste pagina beland! Bij Timmerbedrijf de Valk maken we met een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technieken hoogwaardige, authentieke kozijnen. Precies zoals jij voor ogen hebt!

Unieke kozijnen voor elke ruimte

Het voordeel van hout is dat we kozijnen precies zo kunnen maken als dat je in gedachten hebt, ook met bijzondere details. Geen vraag is ons te gek en ook voor ieder type kozijn kun je bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een kozijn voor een schuifraam, een draai-kiepraam in een bestaand of nieuw kozijn of een kozijn voor een dakkapel. Alles kan, zolang het maar van hout is. Vanuit onze vestiging in Mill, in de buurt van Helmond, maken we zelf de kozijnen die we vervolgens bij je komen plaatsen.

Waarom kiezen voor houten kozijnen?

Hout is tijdloos, authentiek en warm. Over smaak valt niet te twisten, maar wij vinden hout in ieder geval veel mooier dan kunststof. En ben je toe aan een nieuwe uitstraling in je huis? Dan geef je de kozijnen gewoon een nieuwe verflaag in een andere kleur. Daarnaast hebben houten kozijnen nog 3 mooie voordelen:

  • Het is duurzaam. Kwalitatief hout heeft een lange levensduur, kan milieuvriendelijk worden geoogst en al ons hout komt uit bossen die worden herbebost.
  • Het onderhoud valt reuze mee. Eens in de 10 à 15 jaar je houten kozijnen schuren en schilderen is voldoende.
  • Ben je per ongeluk tegen het kozijn aangekomen met spullen naar binnen tillen? Geen probleem! Beschadigingen zijn over het algemeen makkelijk te repareren.

Kozijnen omgeving Helmond

Woon je in de regio Helmond en wil je kozijnen die perfect passen bij je huis? Geef ons dan een belletje (06-40194520) of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak. Onze timmermannen en timmervrouw denken graag met je mee en voorzien je van deskundig advies.