Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Vacatures

Vacature

Montagemedewerker (timmerman) gezocht

Voor ons timmerbedrijf in Mill zijn we op zoek naar een (leerling) timmerman voor 38 uur per week.

Wie zijn wij?

Wij zijn een timmerbedrijf dat is gespecialiseerd in monumentale panden en oude woningen, wat ons werk erg gevarieerd maakt. Met van hout gemaakte producten brengen we karakter en warmte in de projecten van onze klanten. Alle producten maken we in onze eigen werkplaats, waar we werken met moderne machines en kwalitatieve materialen.

We zijn met een klein team, wat vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en pas naar huis gaat als de klant tevreden is. Vanuit Mill werken we in een straal van 50 km.

Wie ben jij?

Jij bent een timmerman (in spé) die het leuk vindt om in het gehele proces betrokken te zijn: van produceren in de werkplaats tot en met het plaatsen bij de klant. Je kunt goed samenwerken en leert graag bij. Ervaring met het plaatsen van kozijnen is mooi meegenomen, maar niet essentieel.

Binnen het bedrijf is het mogelijk om opleidingen te volgen. Bij goed functioneren krijg je snel een vast contract met een goed salaris wat boven de cao-afspraken uitkomt.

Heb je interesse?

Stuur dan een mail naar info@timmerbedrijfdevalk.nl met een korte motivatie en je cv of bel/app naar 06-40194520. Dan hopen we je gauw te spreken!