Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Producten

Wat we maken

Als het van hout is, dan maken we het

En dat maken gebeurt in onze werkplaats.
Hier gebruiken we moderne machines en kwalitatieve materialen, om tot het product te komen wat je voor ogen hebt. Vervolgens leveren en monteren we het eindproduct helemaal compleet. Dat betekent dat we het voorzien van glas, beslag, hang-en-sluitwerk en/of voorlak. Precies zoals we hebben afgesproken.

Ramen en kozijnen

We maken ramen en kozijnen in iedere maat en stijl, van draai-kiepramen tot verhuisramen. Je kunt ervoor kiezen om unieke details toe te voegen en ook is het mogelijk om ons de beglazing te laten plaatsen. Wat jouw wens ook is: we zorgen altijd dat tochtdichting, isolatie en inbraakwering aan alle eisen voldoen.

Deuren

Van voordeuren tot poortdeuren: voor iedere toegangverlener kun je bij ons terecht. Ook qua stijl zijn de mogelijkheden eindeloos. Een echte eyecatcher of een deur die samensmelt met de rest van het pand, aan jou de keuze. Bij sommige deuren is het ook mogelijk om ze te voorzien van een bovenraampje.

Serres en overkappingen

Geniet van het buitengevoel en de zon, terwijl je in een serre zit of onder een overkapping. Een serre is altijd van glas, waardoor je naast ruimte ook meer licht krijgt in de woonkamer. Bij een overkapping kun je ook kiezen voor glas. Hierdoor zit je beschut, zonder het gevoel te hebben dat je onder een afdak zit.

Erkers

Breid je kamer uit met een erker, die niet alleen veel licht doorlaat, maar ook extra karakter geeft aan je huis of pand. Ideaal voor een gezellige zithoek, een knus leesplekje of een lichte eetkamer. Een erker kan naar eigen wens in iedere stijl worden uitgevoerd.

Dakkapellen

Met een dakkapel transformeer je iedere kamer in een functionele en comfortabele leefplek. Meer ruimte, natuurlijk licht, maar ook verbeterde luchtcirculatie en ventilatie op. We maken de dakkapel in de dakconstructie in dezelfde stijl, met een ruime keuze in de afwerking.

Maatwerk

Met hout zijn de mogelijkheden eindeloos en als het van hout is, maken wij het. Daarbij behouden wij de huidige stijl en kunnen we alles tot in detail renoveren of (na)maken. Dus ben je op zoek naar ander maatwerk, zoals houtskeletbouw of een trap? Neem dan contact met ons op.

Ben je op zoek naar houtwerk voor jouw karakteristieke pand, woning of herenhuis?

Neem dan contact met ons op! We voorzien je graag van eerlijk advies over de mogelijkheden voor jouw project.