Deuren Arnhem

Deuren Arnhem

Ben je woonachtig in Arnhem of omgeving en op zoek naar nieuwe deuren die perfect aansluiten bij de stijl van jouw woning? Bij Timmerbedrijf De Valk ben je aan het juiste adres. Wij maken deuren in elke maat en stijl, van klassieke voordeuren tot robuuste poortdeuren. Of je nu een opvallende eyecatcher wilt of een deur die naadloos opgaat in de rest van het pand, wij zorgen voor maatwerk dat voldoet aan al jouw wensen.

Deuren op maat voor elke woning

Onze expertise ligt in het vervaardigen van deuren die niet alleen mooi zijn, maar ook voldoen aan alle technische eisen. Of je nu op zoek bent naar een voordeur met extra isolatie of een poortdeur die extra inbraakwerend is, wij zorgen ervoor dat jouw deur aan de hoogste normen voldoet op het gebied van isolatie, veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om zelf details en afwerkingen toe te voegen, zoals een bovenraampje, zodat jouw deur perfect past bij de uitstraling van je woning.

Beglazing en afwerking

Naast het maken van de deuren, verzorgen wij ook de complete afwerking en plaatsing. Of je nu kiest voor een deur met glas, zoals een voordeur met HR++ glas, of een massieve houten deur, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Onze vakmensen leveren perfect maatwerk, zodat je jarenlang zorgeloos van je nieuwe deur kunt genieten.

Duurzame materialen en vakmanschap

Alle deuren worden vervaardigd uit duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. We gebruiken hout uit duurzaam beheerde bossen en combineren dit met moderne technieken. Hierdoor bieden wij deuren die niet alleen een lange levensduur hebben, maar ook weinig onderhoud vereisen. Een verfbeurt om de zoveel tijd is vaak voldoende om je deur weer als nieuw te laten ogen.

Deuren laten plaatsen in Arnhem en omgeving?

Woon je in Arnhem of de omliggende regio en wil je nieuwe deuren op maat laten maken en plaatsen? Timmerbedrijf De Valk staat voor je klaar! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat je adviseren door onze experts. Bel ons op 06-40194520 of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.