Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Dakkapel Eindhoven

Dakkapel Eindhoven

Wil je meer ruimte en licht creëren in een kamer met schuine muren? Of van jouw zolder meer maken dan alleen een opbergplek voor je kerstspullen? Dan is een dakkapel misschien wel de juiste oplossing voor jou. Bij Timmerbedrijf de Valk produceren en plaatsen we houten dakkapellen in de regio Eindhoven. Deze maken we in zijn geheel bij onze klanten op locatie (het is dus geen prefab), waarbij het vanuit de kap wordt opgebouwd. En dat gebeurt ook nog eens allemaal in één dag!

Transformeer iedere kamer in een functionele plek

Zeker bij oudere woningen zien we nog vaak dat de ruimte op de bovenverdieping erg beperkt is door schuine muren. In vloeroppervlak heb je dan misschien wel wat vierkante meters, maar de loopruimte valt erg tegen. Dat is zonde van je woonoppervlak als je het ons vraagt! Een dakkapel is de perfecte oplossing om meer ruimte te creëren en van iedere kamer een comfortabele leefplek te maken.

Meer licht en ventilatie

Dankzij de raampartij in je dakkapel komt er veel meer licht je kamer in. Ook kun je de kamer beter ventileren wanneer je jouw dakkapel uitrust met een ventilatierooster en/of draaivalramen. En niet te vergeten: door jouw dakkapel geniet je van prachtig uitzicht over Eindhoven.

Vergunning voor het plaatsen van een dakkapel in de regio Eindhoven

Het verschilt nog weleens of je wel of niet een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een dakkapel. Bij het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van je huis heb je bijna altijd een vergunning nodig, maar bij een dakkapel aan de achterkant van je huis meestal niet. Neem contact op met jouw gemeente om te vragen of je een vergunning nodig hebt en zo ja, hoe je deze kunt aanvragen.

Dakkapel omgeving Eindhoven

Woon je in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en ben je op zoek naar een dakkapel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We maken de dakkapel in de dakconstructie in dezelfde stijl als de rest van jouw woning, met een ruime keuze in de afwerking. We voorzien je hierin graag van advies.

Bel ons op 06-40194520 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.