Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Dakkapel Nijmegen

Dakkapel Nijmegen

Wil je jouw kamer met schuine muren omtoveren tot een ruimte vol licht en lucht? Of ben je van plan om van je zolder meer te maken dan alleen een opslagruimte? Dan is een dakkapel een mooie oplossing. Bij Timmerbedrijf de Valk vervaardigen en installeren we op maat gemaakte houten dakkapellen in de omgeving van Nijmegen. Deze worden ter plaatse gebouwd, rechtstreeks vanaf het dak (geen prefab dus). En het beste van alles? Dit gebeurt allemaal in slechts één dag!

Meer licht en lucht

Een dakkapel brengt niet alleen extra licht in je kamer, maar zorgt ook voor betere ventilatie wanneer het is uitgerust met ventilatieroosters en/of draaikiepramen. En dankzij de raampartij in je dakkapel geniet je ook nog eens van het prachtige uitzicht over Nijmegen!

Bouw elke kamer om tot een functionele leefruimte

Vooral in oudere huizen heb je vaak beperkt ruimte op de bovenverdieping als gevolg van schuine daken. Ook al heb je misschien genoeg vierkante meters, de loopruimte laat vaak te wensen over. Een verspilling van waardevolle ruimte als je het ons vraagt. Een dakkapel biedt de ideale oplossing om extra leefruimte te creëren en van elke kamer een comfortabele leefomgeving te maken.

Vergunningen voor dakkapellen in regio Nijmegen

Of je al dan niet een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een dakkapel kan variëren. Over het algemeen is een vergunning wel vereist voor een dakkapel aan de voorkant van je woning, maar niet voor een dakkapel aan de achterkant. Raadpleeg je lokale gemeente voor informatie over vergunningsvereisten en hoe je deze kunt aanvragen.

Dakkapel regio Nijmegen

Woon je in Nijmegen of omstreken en wil je graag een dakkapel laten plaatsen dat past bij de stijl van je huis? Dan helpen we je graag! We integreren de dakkapel naadloos in de dakconstructie, met diverse afwerkingsmogelijkheden. Laat ons je adviseren over de beste opties voor jouw situatie.

Bel ons vandaag nog op 06-40194520 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak.