Houtbewerking Den Bosch

Voor mooie houtbewerking in de omgeving van Den Bosch moet u bij Timmerbedrijf de Valk zijn. Wij zijn een timmerbedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring. Wij staan voor topkwaliteit en stellen uw wensen als klant altijd centraal. Alles wat van hout gemaakt kan worden, kunnen wij voor u maken. Maar het is ook mogelijk om houtbewerking uit te voeren, in de omgeving van Den Bosch. Wij zijn namelijk gevestigd in Mill, en kunnen vanaf daar al uw wensen vervullen.

Vakkundige houtbewerking in de omgeving van Den Bosch

Voor alle vormen van houtbewerking in Den Bosch en omgeving, moet u bij ons zijn. Niets is ons te gek, er zijn oneindig vele mogelijkheden, zolang het maar van hout gemaakt kan worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld speciale consoles gemaakt om kunstvoorwerpen op tentoon te stellen voor het Afrika Museum. Wij zijn hierin heel precies te werk gegaan om alles geheel naar wens te maken. Naast verschillende soorten houtbewerking, doen wij nog veel meer wat met hout kan. Zo produceren en plaatsen we bijvoorbeeld ook dakkapellen en garagedeuren. Alles wat u van hout gemaakt wil hebben, kunnen wij voor u maken.

De kwaliteitsnormen van Timmerbedrijf de Valk

Of het nu gaat om houtbewerking, het plaatsen van dakkapellen of poorten in Den Bosch en omstreken, wij houden ons altijd aan bepaalde kwaliteitsnormen die gesteld zijn om u een constante goede kwaliteit te bieden. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06 40194520.