Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Garagedeuren Eindhoven

Garagedeuren Eindhoven

Een garagedeur moet functioneel, tochtdicht, inbraakveilig en stijlvol zijn. Dat zijn dan ook precies de garagedeuren die we maken. Geen enkele wens blijft onvervuld, want zolang het van hout is, kunnen we het maken. Als je op zoek bent naar een nieuwe garagedeur in de omgeving Eindhoven, lees dan vooral verder!

Alle soorten houten draaideuren

Onze garagedeuren zijn vervaardigd uit hoogwaardig hout en zijn stuk voor stuk draaideuren met een minimale dikte van 54 mm. Deze dikte in combinatie met de rondom kaderafdichting zorgen voor goede isolatie. Mocht je toch hogere eisen stellen en bijvoorbeeld triple glas in de garagedeur willen, dan is het mogelijk om een dikkere deur te laten maken, tot 84 mm. Vanuit onze vestiging in de omgeving van Eindhoven maken we garagedeuren in elke gewenste maat en houtsoort, zoals fraké, finti, merbau of eiken.

Meranti garagedeuren

De houtsoort meranti verwerken we het meest. Meranti garagedeuren kunnen ook in elk gewenst model worden gemaakt, met glas en/of panelen. We bouwen dan de deur op uit verschillende onderdelen; dorpels (liggende delen) en stijlen (staande delen). Deze worden met pen-en-gatverbinding in elkaar gelijmd, en zo kunnen ook de eventuele vakken voor glas of panelen worden gemaakt.

Vlakke deuren

Ook is het mogelijk om vlakke garagedeuren van aluplex te laten maken. Bij deze vlakke deuren worden allemaal fineerlagen op elkaar gelijmd tot een dikke plaat. En om te zorgen dat deze plaatdeuren mooi recht blijven, zitten er 2 dunne lagen aluminium tussen. De vlakken deuren kunnen met infrezingen een design krijgen. Denk aan het frezen van 2 vierkanten om het te laten lijken op panelen, of een logo. We kunnen het zo gek maken als jij wilt.

Garagedeuren omgeving Eindhoven

Woon je in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en ben je op zoek naar een draaiende garagedeur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We voorzien je graag van advies en leveren houten garagedeuren van de hoogste kwaliteit.

Bel ons op 06-40194520 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.