Houten kozijnen Nijmegen

Voor houten kozijnen in de omgeving van Nijmegen bent u bij Timmerbedrijf de Valk aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise zorgen wij voor de beste en mooiste kozijnen die helemaal bij u passen. Wij zijn hierin namelijk erg flexibel, de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Daarnaast streven we naar het leveren van de meest complete service door niet alleen de houten kozijnen voor u te maken, maar ze ook af te lakken en te leveren en plaatsen in Nijmegen en omstreken.

De beste kwaliteit houten kozijnen in de omgeving van Nijmegen

Met onze vestiging in Mill, produceren en leveren wij snel in Nijmegen en grote omliggende steden. Wij doen zoveel mogelijk in eigen beheer en voldoen dan ook aan alle kwaliteitsnormen. Uw kozijnen kunnen gemaakt worden in alle mogelijke soorten hout, kleuren en maten. Naast houten kozijnen maken wij ook nog veel meer andere houten producten. Zo maken wij bijvoorbeeld ook houten trappen, meubels, garagedeuren en poorten.

Inbraakwering en kwaliteitsnormen

U kunt in uw kozijnen, garagedeuren en poorten extra inbraakwering laten plaatsen. Dit zijn driepuntssluitingen die het inbrekers erg moeilijk maken om binnen te komen. Zo staan uw spullen altijd veilig. Daarnaast voldoen al onze producten aan bepaalde kwaliteitsnormen en gebruiken wij alleen gecertificeerde materialen.

Waarom kiest u voor Timmerbedrijf de Valk?

Door advies op maat en vakwerk weet u dat u te allen tijde voor een succesvol project kiest. Bekijk alvast de projecten die wij tot op heden hebben gerealiseerd. Meer weten? Neem dan eens telefonisch contact met ons op via 06 40194520.