Houten kozijnen Den Bosch

Wilt u graag houten kozijnen laten plaatsen in uw huis in Den Bosch, dan moet u bij de leverancier Timmerbedrijf de Valk zijn. Wij produceren en leveren alles wat maar van hout gemaakt kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook op het gebied van kozijnen. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring als leverancier en u kunt ons daarom de beste kwaliteit handgemaakte houten kozijnen laten plaatsen in de omgeving van Den Bosch, zoals in Mill.

Nieuwe houten kozijnen voor uw woning in de regio van Den Bosch

Wij bij Timmerbedrijf de Valk uit Mill, nabij Den Bosch, maken als leverancier uw nieuwe houten kozijnen, die u met veel expertise en ervaring kunt laten plaatsen. Daarnaast zijn we erg flexibel en kunnen we elke maat kozijn voor u maken. U heeft ook nog keuze uit verschillende kleuren, soorten hout, en verschillende manieren van afwerking. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en wat voor uw woning het beste is, zowel praktisch als esthetisch gezien.

Eindeloze houten mogelijkheden

Naast houten kozijnen, kunt u ons als leverancier nog veel meer houten producten laten plaatsen in Den Bosch en omstreken. Denk bijvoorbeeld aan meubelen en trappen, maar ook aan dakkapellen en voordeuren. Wij kunnen als timmerman alles voor u op maat maken, zolang het maar van hout is. Daarnaast streven wij ook altijd naar een complete service door niet alleen te produceren, maar ook af te lakken en het product voor u te leveren en te plaatsen. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Dan kunt u altijd bellen naar 06 40194520.