Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Houten kozijnen Eindhoven

Houten kozijnen Eindhoven

Duurzaam, karakteristiek en tijdloos

Houten kozijnen hebben charme en warmte die andere materialen wat ons betreft niet kunnen evenaren. Niet voor niets maken we al onze producten van hout; het is duurzaam, karakteristiek en tijdloos. Als je op zoek bent naar houten kozijnen in de omgeving Eindhoven, lees dan vooral verder!

Voor iedere stijl een bijpassend houten kozijn

Alleen met hout zijn alle specifieke detailleringen die jouw huis zo bijzonder maken mogelijk. Je kunt hout namelijk op iedere gewenste manier laten afwerken. Vanuit onze vestiging in de omgeving Eindhoven maken we de houten kozijnen precies op maat voor jouw huis en naar jouw wensen.

Hout raakt nooit uit de mode en door het houtnerfpatroon heb je altijd een uniek kozijn. En als je iemand bent die graag iedere 3 jaar het hele huis op z’n kop gooit, omdat je toe bent aan verandering, dan verander je de kozijnen gewoon mee met een likje verf. Ideaal!

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Wist je dat hout een van de duurzaamste bouwmaterialen is? Het is hernieuwbaar en kan op milieuvriendelijke wijze worden geoogst en verwerkt. Ook het onderhoud valt reuze mee! Eens in de 10 à 15 jaar opnieuw schilderen met kwalitatief goede verf volstaat om decennialang mee te gaan.

En heeft het houten kozijn een beschadiging opgelopen? Dan is het in de meeste gevallen makkelijk te repareren, in tegenstelling tot kunststof of metaal.

Houten kozijnen omgeving Eindhoven

Woon je in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en ben je op zoek naar houten kozijnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We voorzien je graag van advies en leveren houten kozijnen van de hoogste kwaliteit.

We ontzorgen je van inmeten, produceren, monteren, beglazen tot en met het laatste aftimmerlatje.

Bel ons op 06-40194520 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.