Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Houten kozijnen Nijmegen

Houten kozijnen Nijmegen

Duurzaam, karakteristiek en tijdloos

Houten kozijnen stralen een warmte uit die andere materialen simpelweg niet hebben. Niet voor niets wordt bij ons elk product vervaardigd uit hout. Dit materiaal is niet alleen duurzaam en authentiek, maar heeft ook een tijdloze uitstraling. Ben je op zoek naar houten kozijnen in de regio Nijmegen? Lees dan zeker verder!

Makkelijk in onderhoud en duurzaam

Hout behoort tot de duurzaamste bouwmaterialen. Het is hernieuwbaar en kan op milieuvriendelijke wijze worden verkregen en verwerkt. Om ons steentje bij te dragen aan duurzaamheid, komt ons hout dan ook uit bossen die worden herbebost.

Een ander pluspunt is dat het onderhoud van houten kozijnen minimale inspanning vereist. Een nieuwe laag hoogwaardige verf eens in de 10 à 15 jaar is voldoende om de kozijnen in topconditie te houden. Ook beschadigingen zijn bij hout meestal makkelijk te repareren, in tegenstelling tot metaal en kunststof.

Unieke houten kozijnen voor iedere stijl

Vanuit onze werkplaats in Mill, regio Nijmegen, vervaardigen we houten kozijnen op maat, volledig afgestemd op jouw huis en persoonlijke voorkeuren. Het voordeel van hout is dat het mogelijk is om specifieke details toe te voegen die jouw huis bijzonder maken.

Daarnaast raakt hout nooit uit de mode en door het natuurlijke houtnerfpatroon heb je altijd een uniek kozijn. En voor wie regelmatig de uitstraling van zijn huis vernieuwt, biedt hout de perfecte optie om met een simpele verflaag de kozijnen aan te passen. Ideaal!

Houten kozijnen voor je woning of pand in omgeving Nijmegen

Woon je in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen en ben je op zoek naar houten kozijnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We voorzien je van deskundig advies, zowel praktisch als esthetisch gezien, en leveren houten kozijnen van de hoogste kwaliteit.

Laat ons je volledig ontzorgen, van inmeten tot en met het laatste aftimmerlatje.

Bel ons op 06-40194520 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.