Kozijnen Arnhem

Voor het laten maken en plaatsen van kozijnen in Arnhem, klopt u aan bij Timmerbedrijf de Valk! Wij leveren namelijk altijd een compleet pakket. Dat betekent dat we niet alleen produceren, maar ook het lakken en plaatsen van de kozijnen. Zelfs beglazing is bij ons mogelijk. Daarnaast worden al onze producten gemaakt volgens de laatste veiligheid- en productienormen.

Jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen in Arnhem en omstreken

Vanuit onze vestiging in Mill hebben we al veel kozijnen geplaatst in de omgeving van Arnhem. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring en hebben de juiste expertise in huis om uw kozijnen precies op maat te maken. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal al gedaan hebben? Op onze website staan hiervan verschillende voorbeelden. Zoals de plaatsing van een dakkapel en verschillende kozijnen in Arnhem.

Alles wat van hout gemaakt kan worden, maken wij

De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan garagedeuren, dakkapellen, trappen, meubelen en poorten. Staat wat u nodig hebt er niet tussen, en kan dit van hout gemaakt worden? Wij maken wat u maar wil of nodig heeft. Bel ons gerust voor meer informatie op 06 40194520 en dan maken we een vrijblijvende afspraak om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.