Kozijnen Boxmeer

Zijn uw kozijnen in Boxmeer aan vervanging toe? Of bent u gestart aan een ingrijpende verbouwing en wilt u totaal nieuwe kozijnen om de woning karakter te geven? In beide gevallen schakelt u Timmerbedrijf de Valk in. Ook voor u creëren wij graag uniek maatwerk.

Ga voor veiligheid met kwalitatief goede kozijnen voor uw woning in Boxmeer

Naast dat de kozijnen naadloos aan moeten sluiten op uw stijl woning, is veiligheid net zo belangrijk. Want het laatste wat u wilt is dat inbrekers uw woning betreden, toch? Ga voor veilig en kies voor de kozijnen van Timmerbedrijf de Valk. Onze kozijnen zijn niet alleen inbraakwerend, ze zorgen ook voor comfortabele isolatie en zijn tochtdicht.

Wij maken alles met hout of houtachtige materialen

Doordat wij gespecialiseerd zijn in hout, ontwerpen en maken wij veel meer dan alleen kozijnen voor uw woning in Boxmeer. Een aantal voorbeelden van projecten die wij voor u kunnen realiseren zijn:

In overleg met u maken wij een passend ontwerp en voeren we het project uit zoals u dat wilt. Naar welke houtsoort gaat uw voorkeur uit? Wilt u het houtwerk voorzien van verf? Of wilt u bijvoorbeeld uw kozijnen in Boxmeer van glas voorzien? Maak uw wensen kenbaar en wij voeren ze voor u uit.

Stel uw vragen telefonisch

Wilt u meer informatie over onze specialisaties? Neem in dat geval contact met ons op en bel naar 06 40194520. Zodra u een helder beeld heeft van wat voor soort houtwerk u wenst, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.