Kozijnen Wijchen

Voor de beste kozijnen in de buurt van Wijchen bent u bij Timmerbedrijf de Valk aan het juiste adres. Wij hebben al 25 jaar ervaring in het timmervak en het is dan ook onze passie. Dit vindt u terug in onze producten. De klant staat dan ook centraal bij ons, wij maken uw kozijnen precies zoals u ze wilt hebben. Natuurlijk in de juiste maat, maar ook in de gewenste houtsoort en gewenste kleur. We leveren, lakken en plaatsen uw kozijnen voor uw woning in de omgeving van Wijchen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om ook de beglazing mee te leveren.

De beste kwaliteit kozijnen in Wijchen en omstreken

Omdat wij erg veel ervaring en expertise hebben in het produceren van kozijnen krijgt u altijd de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij deze kwaliteit ook garanderen doordat wij voldoen aan de gestelde productie- en kwaliteitsnormen en richtlijnen voor het produceren en zetten van onder andere kozijnen, die ook nog eens met alleen gecertificeerde materialen gemaakt zijn.

Een groot assortiment aan houtproducten

U kunt bij ons nog veel meer houtproducten laten maken dan alleen kozijnen in Wijchen en omstreken. Wij maken ook dakkapellen, meubels en bijvoorbeeld voordeuren. Daarnaast kunnen wij alles wat niet in onze productenlijst staat, maar wel van hout gemaakt moet worden, speciaal voor u op maat maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan even naar 06 40194520.