Houtbewerking Nijmegen

Timmerbedrijf de Valk verzorgt professionele houtbewerking in Nijmegen en omstreken. Wij maken alles van hout, wat maar van hout gemaakt kan wordt. Wat u maar wil, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van timmervakwerk ziet het er altijd netjes en afgewerkt uit en functioneert alles naar behoren. Wij verzorgen houtbewerking op maat, precies zoals u het wil hebben in de omgeving in Nijmegen.

Professionele houtbewerking op maat in Nijmegen en omstreken

Wij zijn gevestigd in Mill, waardoor we makkelijk en snel uw houtbewerking kunnen leveren in bijvoorbeeld Nijmegen. Wij leveren altijd een complete service, dus niet alleen het maken van uw houtbewerking, maar ook het aflakken (indien gewenst) en het leveren ervan. Naast houtbewerking maken we bijvoorbeeld ook schuifpuien, meubelen en nog veel meer.

Altijd de beste kwaliteit

Al onze producten voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen, zodat we u altijd een constante kwaliteit kunnen bieden. Daarnaast werken we ook alleen met gecertificeerde materialen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om uw garagedeur of poort te voorzien van speciale inbraakwering. Zo staan uw spullen een stuk veiliger. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw houtbewerking of andere houtproducten in de omgeving van Nijmegen? Bel dan naar 06 40194520.