Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Serre Eindhoven

Serre Eindhoven

Een serre is meer dan alleen een uitbreiding van je woonkamer. Het is een plek om tot rust te komen en heerlijk te genieten van het buitengevoel, ongeacht het weer. Is dit precies jouw wens en ben je op zoek naar een timmerbedrijf dat een houten serre kan bouwen in de regio Eindhoven? Lees dan zeker verder!

Wat is een serre precies?

Een serre kun je vergelijken met een normale aanbouw, maar dan hoofdzakelijk gemaakt van glas. Oorspronkelijk diende een serre voor het kweken en overwinteren van exotische planten, wat de bijnaam ‘wintertuin’ verklaart. Je haalt in feite een stukje buiten naar binnen. Tegenwoordig wordt een serre vooral gebouwd om de woon- of zitkamer te verlengen en extra licht naar binnen te brengen.

Houten serre in iedere stijl

Al onze producten worden in de basis gemaakt van hout. Zo ook onze serres, die uit hout en glas bestaan. Hout voegt een warme en rustieke uitstraling toe, terwijl het glas een panoramisch uitzicht geeft op het buitenleven. Een ander groot voordeel van hout is de veelzijdigheid in ontwerp. Of je nu een klassieke uitstraling verkiest of een meer eigentijdse stijl met een minimalistisch frame: vanuit onze werkplaats in de regio Eindhoven kunnen we vrijwel elke wens waarmaken.

In omgeving Eindhoven een serre aan je woning laten bouwen

Woon je in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven en wil je graag een serre van hout en glas? Neem dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken. We voorzien je van deskundig advies en leveren serres van de hoogste kwaliteit.

Bel ons op 06-40194520 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.