Timmerman Nijmegen

Timmerwerk laat u uitvoeren door dé allround timmerman in Nijmegen en omgeving: Timmerbedrijf de Valk. Met jarenlange ervaring en een uitgebreid dienstenpakket zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Wij werken volgens alle actuele veiligheids- en kwaliteitsnormen waarmee u met een keuze voor onze expertise te allen tijde verzekerd bent van kwaliteit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Timmerman Nijmegen: uw allround specialist

Timmerbedrijf de Valk, uw allround timmerman in Nijmegen en omgeving levert het totaalpakket. Vrijwel niets is onmogelijk bij ons: wij produceren alles wat er van hout of houtachtige producten gemaakt kan worden. Hiermee leveren wij maatwerk dat verder gaat dan het produceren van zaken als deurkozijnen, deuren, ramen, schuifpuien, kasten, keukens en trappen. Vrijwel alles wat wij samen met u kunnen bedenken kan door ons worden gerealiseerd.

 

 

 

Meer informatie en contact

Timmerbedrijf de Valk, uw allround timmerman in Nijmegen en streeft ernaar een compleet eindproduct te leveren. Tot slot zijn wij naast timmerman ook inzetbaar voor het uitvoeren van zaken als werkvoorbereiding, calculatie en tekenwerk. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden en onze tarieven gerust contact met ons op door te bellen naar nummer 06 40194520.