Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Timmerman Den Bosch

Timmerman Den Bosch

Ben je op zoek naar een timmerman in de omgeving van Den Bosch? Dan ben je op de juiste plek beland! Timmerbedrijf de Valk levert ambachtelijk timmerwerk van de hoogste kwaliteit.

Geen wens is ons te gek

Het grote voordeel van hout is dat het bewerkelijk is. Dus of je nu gaat voor een strakke, moderne stijl, of juist op zoek bent naar sierlijk houtwerk: alles is mogelijk. Ons motto is dan ook: ‘als het van hout is, kunnen we het maken’. Van kozijnen en dakkapellen tot voordeuren en serres, voor al jouw houten wensen kun je bij ons terecht.

Dé timmerman

Met al meer dan 30 jaar ervaring in het mooie timmervak zijn we alle soorten houten producten al wel tegengekomen. We weten dan ook precies hoe we het allerbeste eindresultaat neerzetten. Niet alleen voor het oog, maar ook voor de toekomst. Onze passie voor het vak vertaalt zich in elk project dat we aanpakken. Of het nu gaat om het restaureren van een historisch pand of het plaatsen van nieuwe kozijnen, we gaan pas weg als jij 100% tevreden bent met het resultaat.

Kwalitatief en duurzaam

Onze timmermannen en timmervrouw maken alle producten in onze werkplaats in Mill, regio Den Bosch. We maken gebruik van moderne machines en kwalitatief hout, enkel afkomstig uit bossen die worden herbebost. Vervolgens leveren en monteren we het eindproduct helemaal compleet.

Timmerman omgeving Den Bosch

Ben je er klaar voor om van jouw houten project werkelijkheid te maken? En zoek je daarvoor een timmerman in de regio Den Bosch? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! We staan voor je klaar om jouw wensen te bespreken en je te voorzien van advies.

Bel ons op 06-40194520 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak.