Timmerman Den Bosch

Timmerbedrijf de Valk is dé timmerman in omgeving Den Bosch. Wij leveren ambachtelijk timmerwerk en voorzien u bovendien graag van advies als het gaat om inbraakwering. Werkelijk alles wat u wenst kunnen wij voor u van hout maken. Van kozijnen, dakkapellen, keukens, kasten en trappen tot alles wat wij samen met u als klant kunnen bedenken: Timmerbedrijf de Valk maakt het. Wij produceren volgens de laatste veiligheidsnormen. Zo bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit maar is ook veiligheid te allen tijde gewaarborgd.

Timmerman in Den Bosch: veelzijdigheid aan producten en diensten

Timmerbedrijf de Valk is dé timmerman in omgeving Den Bosch en omstreken en met een goede reden. Wij kunnen een veelzijdigheid aan producten, zoals een deurkozijn of een schuifpui, voor u maken en leveren tegen een scherpe prijs. Bovendien zijn wij ook inzetbaar op projectbasis en hebben wij jarenlange ervaring met werkvoorbereiding, calculatie timmerwerk en tekenwerk. Wij streven ernaar een compleet eindproduct te leveren inclusief levering, plaatsing en afwerking.

Een overzicht van onze werkzaamheden en onze expertise

Bekijk voor een overzicht van ons kunnen eens onze reeds gerealiseerde projecten. Hier ziet u een breed scala van onze werkzaamheden en expertise terug. Van woningrenovatie tot het maken van wandkasten of het verzorgen van inbraakwering: de timmerman van Timmerbedrijf de Valk nabij Den Bosch is uw vertrouwde specialist. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar 06 40194520.