Logo Timmerbedrijf de Valk witte tekst

Timmerman Eindhoven

Timmerman Eindhoven

Ben je op zoek naar een ervaren timmerman in de regio Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Timmerbedrijf de Valk staat bekend om zijn ambachtelijk vakmanschap en levert timmerwerk van de hoogste kwaliteit.

Voor iedere houten wens kun je bij ons terecht

Het mooie van hout is dat het zich gemakkelijk laat bewerken. Dus of je nu een strakke stijl wilt of meer op zoek bent naar een klassieke stijl, alles is mogelijk. Daarom zeggen we ook altijd: ‘als het van hout is, kunnen we het maken’. Van kozijnen tot overkappingen, wij staan voor je klaar om jouw houten wens te realiseren.

Ervaring en vakmanschap

Met meer dan 30 jaar ervaring als timmerman, kent hout voor ons geen geheimen meer. Alle soorten houten producten zijn we inmiddels al wel tegengekomen. Onze passie voor het vak is dan ook zichtbaar in elk project dat we aanpakken. Of het nu gaat om het restaureren van een monumentaal pand of het plaatsen van een dakkapel, we streven naar niets minder dan perfectie.

Kwaliteit en duurzaamheid

Alle producten worden door onze timmervrouw en timmermannen vervaardigd in onze werkplaats in Mill, regio Eindhoven. We maken gebruik van kwalitatieve machines en hoogwaardig hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Vervolgens zetten we het eindproduct neer dat je voor ogen hebt.

Timmerman in de omgeving van Eindhoven

Ben je er klaar voor om jouw project tot leven te laten komen en zoek je daarvoor een timmerman in de omgeving van Eindhoven? Neem dan contact met ons op! We voorzien je graag van deskundig advies.

Bel ons op 06-40194520 of vul het contactformulier in voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw houten dromen te verwezenlijken!